Printaj ovu stranu
11 Avg 11:33 am

Okupljanje pionirske selekcije

Okupljanje Pionirske reprezentacije NS SBK/KSB je zakazano dana 15.08.2017 god ( Utorak ) u Šantićima, stadion NK ŠANTIĆI.

 

Termin okupljanja nogometaša koji su predloženi od strane klubova NS SBK/KSB održaće se u dva termina: Prvi termin u 16,30 sati i drugi u 17,30 sati.
Za prvi termin ( prva grupa ) koja poćinje u 16,30 sati dužni su se odazvati nogometaši koji su predloženi od strane sljedećih klubova :
NK METHALLEGHE BSI , FK RADNIK, NK ISKRA, NK SPORT PREVENT, NSŠ GLOBUS, NK VLAŠIĆ, NK TRAVNIK, NK BUBAMARA, NK NOVI TRAVNIK

Za drugi termin (druga grupa) koja poćinje u 17,30 sati dužni su se odazvati nogometaši koji su predloženi od strane sljedećih klobova :
NK VITEZ, FK VITEZ, NK RIJEKA, ŠN ROMARI VITEZ, NK BUSOVAČA, NK BILALOVAC CPU, NK KISELJAK, FK FOJNICA, NK BOBOVAC.
Svi nogometaši koji će se odazvati okupljanju Pionirske reprezentacije NS SBK/KSB su dužni sa sobom ponijeti kompletnu sportsku opremu .

Na okupljanju i selektiranju nogometaša od strane stručne trenerske komisije , mogu nasupati igrači koji su rođeni 01.01.2002 god i mlađi.
Svi igrači moraju biti registrovani u Cometu informacionom sistemu NS SBK/KSB, sa važećim lijećnićkim pregledom a koji vremenski traje četiri mjeseca.

Za stručno trenerski rad koji če rukovoditi sa nogometašima Pionirske reprezentacije NS SBK/KSB koja će se održati u Šantićima dana 15.08.2017 god. zaduženi su : Veseljko Petrović i Samir Vrban i tehničko osoblje Saveza.